Qui som?

Qui som?

    TCX Solucions Integrals SL és una societat constituïda al setembre de 2008.

     Ens dediquem a la fabricació per a tercers de productes que impliquin el tall i conformat de xapa i soldadura. També aportem solucions integrals a tot el procés de fabricació (disseny, fabricació, pintat, muntatge mecànic, elèctric, hidràulic i neumàtic, etc.), desenvolupem projectes a mida així com projectes propis registrant patents.

L´empresa inicia la seva activitat amb el recolzament de dos socis industrials.




    Grup Blamar, grup empresarial amb més de 25 anys d´història dedicat inicialment a la subcontratació en el sector metal·lúrgic. Realitzen mecanitzat en torns de control numèric, muntatge de subconjunts i els controls de qualitat final. De la mateixa manera també realitzen la gestió del sistema de producció i l´assegurament de la qualitat segons la norma ISO-9002.


    Actualment, el Grup Blamar fabrica i comercialitza producte propi sent especialista en tres divisions diferents:

- Accessoris, panys i ferratges d´acer inoxidable per a vidre.

- Dispositius de seguretat per portes metàl-liques enrotllables, basculants i de ballesta.

- Sistema de baranes inoxidables.

    L´altre soci industrial és el grup IES (Indústries Elèctriques Soler SA, Comercial Soler SA i Aquecind Lda.). Empresa amb més de 70 anys d´història organitzada actualment en 3 divisions:

- Divisió Calor, disposen d' una àmplia gamma d'elements escalfadors de catàleg i de fabricació especial per a l' escalfament de líquids i gasos, complementat amb la més extensa gamma de termostats i reguladors electrònics de temperatura, per al control dels processos de calor industrial. El departament tècnic comercial, amb àmplia experiència, és a disposició del client per atendre les seves necessitats, dissenyar i fabricar les solucions més eficients.

- Divisió Enginyeria, disseny, fabricació i engegada d'equips de calor per a grans processos industrials.

- Divisió Seguretat, disposen de la més àmplia gamma d'equips de senyalització acústica i lluminosa per a aplicacions en la indústria, en senyalització de processos industrials, en sistemes d'avís i evacuació a la població per a plans d'emergència i en el sector d'automoció per a senyalització d'emergència en vehicles prioritaris i de servei.

    L´ esmentada relació industrial formada per aquests tres grups empresarials ha donat peu a una cadena de valor que ha permès a TCX desenvolupar projectes propis per cobrir les necessitats detectades als nostres clients.